Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Συναγερμός μεταξύ των μελών της ISDA - Προχωράει σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη - Πλήθος ανησυχιών για πιθανή διάσπαση της Ευρωζώνης...

Συναγερμός έχει σημάνει μεταξύ των μελών της Διεθνούς Ένωσης Swaps και Παραγώγων (ISDA), καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για πιθανή διάσπαση της Ευρωζώνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, αρκετά μέλη της ISDA βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την ένωση, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι πρόκειται να επακολουθήσει μιας πιθανής διάσπασης της Ευρωζώνης...
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξει και τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα μεταξύ των μελών της ISDA.
Στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης θα βρεθεί η κατάσταση των derivatives (παραγώγων) σε ευρώ, σε περίπτωση διάσπασης της Ευρωζώνης.
www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα ακούσουμε τα χαμπέρια για το επίσημο κόψιμο-κούρεμα του χρέους δηλαδή την χρεο-κοπία της χώρας.
Μετά η έξοδος από την Ευρωζώνη θα είναι θέμα ωρών ;;;;
Το διάγγελμα της επιστροφής στη δραχμή από τον Παπαδήμο Χριστουγεννιάτικα θα είναι γεγονός;;;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wDCDx-lTvK4
Ο συμβολισμός είναι δυνατός...
Όπως και αυτός http://www.youtube.com/watch?v=fxQzNOwGMSQ