Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

BNP Paribas: Μη περιμένετε πιστωτικό κραχ... δεν θα έρθει

Θετική υποδοχής έλαβε από την BNP Paribas η συντονισμένη κίνηση των κεντρικών τραπεζών για την αποκλιμάκωση των πιέσεων στη διατραπεζική αγορά μειώνοντας το επιτόκιο των swap δολαρίων.
Ο CEO της γαλλικής τράπεζας, Baudouin Prot δήλωσε ότι αυτή η κίνηση είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα εμπιστοσύνης προς το σύστημα. Δεν έρχεται πιστωτικό κραχ όπως όλοι νομίζουν, πρόσθεσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο Europe 1, κατακρίνοντας αυτούς που θεωρούν ότι η ευρωζώνη τέλειωσε.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:H Paribas φυσικά δεν αναφερόταν στην Ελλάδα αλλιώς, δεν θα αποχωρούσε από την εγχώρια Ελληνική Τραπεζική αγορά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: