Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Στα 174 δισ. ευρώ υποχώρησαν οι καταθέσεις το Νοέμβριο, ή μείωση 2,4 δισ. σε σχέση με τον Οκτώβριο – Σωρευτικά έχουν χαθεί από τις αρχές του 2010 πάνω από 63 δισ. στην Ελλάδα – Μειώνονται οι καταθέσεις και στην Ευρώπη


Σημαντικές μειώσεις καταγράφονται στις καταθέσεις των ελληνικών και ευρωπαϊκών τραπεζών το Νοέμβριο, απόρροια της κλιμάκωσης της κρίσης χρέους.
Στην Ελλάδα οι καταθέσεις υποχώρησαν στα 174 δισ. ευρώ το Νοέμβριο, από 176,42 δισ. τον Οκτώβριο και 183,206 δισ. το Σεπτέμβριο. Η σωρευτική μείωση των καταθέσεων από 1/1/2010, όταν δηλαδή και άρχισε η κρίση χρέους στη χώρα μας, έως και το Νοέμβριο του 2011, είναι της τάξης των 63,2 δις. ευρώ. Είναι η μεγαλύτερη μείωση καταθέσεων που σημειώθηκε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για το μήνα Νοέμβριο, που αφορούν το σύνολο των καταθέσεων στην Ελλάδα, κατήλθαν στα 179,6 δισ. ευρώ έναντι 182,5 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο.
Εν τω μεταξύ μεγάλη μείωση καταγράφεται και στις καταθέσεις στις ιταλικές, ισπανικές και πορτογαλικές τράπεζες.
Στα 38 δις. ευρώ ήταν η μείωση των καταθέσεων στις ιταλικές τράπεζες, αφού το Νοέμβριο διαμορφώθηκαν στα 1,364 τρισ. ευρώ, έναντι 1,402 τρισ. ευρώ τον Οκτώβριο.
Στην Πορτογαλία, οι καταθέσεις υποχώρησαν στα 234,2 δισ ευρώ το Νοέμβριο, από 234,9 δισ ευρώ τον Οκτώβριο, καταγράφοντας μικρή μείωση της τάξεως των 500 εκατ. ευρώ. Περίπου 7 δις. ευρώ ήταν και η μείωση των καταθέσεων στην Ισπανία, με το ύψος να διαμορφώνεται στα 1,684 τρις ευρώ τον Νοέμβριο, από 1,691 τρισ. ευρώ τον Οκτώβριο.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Το Bank Run συνεχίζεται και οι Τραπεζίτες συζητάνε ακόμα για PSI , το ότι έχουν φάει τα λεφτά των καταθέσεων δεν μιλάει κανένας από τους πολιτικούς μαφιόζους που μας κυβερνούν !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: