Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Μπαρόζο: Δείχνει στην Ελλάδα «την πόρτα εξόδου» από το ευρώ, αν δεν…

«Εάν η Αθήνα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της, είναι πιθανή η έξοδός της από το ευρώ», είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανό το ενδεχόμενο μιας Ευρωζώνης χωρίς την Ελλάδα.
Σε συνέντευξη του στη Die Welt επανέλαβε ότι η Ελλάδα είναι μια μοναδική περίπτωση και τόνισε ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί σε άλλη χώρα το «κούρεμα» του χρέους.

Ερωτηθείς εάν θα μπορούσε να σκεφθεί τη ζώνη του ευρώ χωρίς την Ελλάδα, ο κ. Μπαρόζο απάντησε ότι αν η χώρα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, «τότε δεν θα μπορούμε να το διανοηθούμε. Εάν όχι, θα πρέπει να το σκεφτούμε», σημείωσε και προσέθεσε:

Αλλά αυτό θα ήταν το χειρότερο σήμα για τις αγορές, το να χάνει δηλαδή η Ευρωζώνη ένα από τα κράτη-μέλη της.

Καθημερινή
Σημ.axinosp:Αυτό που απειλείτε θα γίνει τελικά και μετά, θα τρέχετε ζωντόβολα της ΕΕ !!

1 σχόλιο:

kostas είπε...

Άσε τις μπλόφες Μπαρόζο. Εσείς θέλετε να μας κρατήσετε στο ευρώ για πάντα.