Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

“Ε όχι να δώσουμε 11 εκατομμύρια και να βγει gay!”

Μομφές προς τοπικό ζωολογικό κήπο εξαπέλυσε Πολωνός πολιτικός επειδή στον χώρο φιλοξενείται ένας αρσενικός ελέφαντας με «προτίμηση» προς το ίδιο φύλο, όπως δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters.

Ο λόγος που ο πολιτικός διάκειται αρνητικά προς το ζώο είναι επειδή δε πρόκειται να κάνει απογόνους ώστε να διαιωνιστεί το είδος του στον συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο.

«Δεν πληρώσαμε 11 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσουμε χώρο στον οποίο θα φιλοξενηθεί ένας gay ελέφαντας. Εμείς σκοπεύαμε να γίνει κοπάδι αλλά πως να πραγματοποιηθεί αυτό αφού ο Ninio (ελέφαντας) προτιμά τη συντροφιά αρσενικών ελεφάντων παρά θηλυκών;» , δήλωσε ο Michal Grzes, συντηρητικός σύμβουλος της πόλης Poznan στη Δυτική Πολωνία.

Πάνω σε αυτό το θέμα ο επικεφαλής του ζωολογικού κήπου ανέφερε πως ο Ninio είναι αρκετά νέος-10 χρονών- ώστε να ξεκαθαρίσει τι προτιμά, καθώς η σεξουαλική ταυτότητα του συγκεκριμένου είδους ζώων καθορίζεται στην ηλικία των 14!

Να που μετά τους πιγκουίνους έχουμε κρούσματα και στους τεράστιους ελέφαντες!

Μου φαίνεται πολύ αστείο το “gay ελέφαντας” αλλά τι να κάνουμε …ο καθένας με τις επιλογές του!

http://tapantaleme.wordpress.com/2009/04/13/34425123/ Σημ.axinosp:Και οι gay είναι αναγκαίοι που λέει και ένας φίλος !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: