Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Η ομάδα της Honda πωλήθηκε στην Brawn για μία λίρα!

Η Honda πούλησε την ομάδα της στη Formula 1 στο Ρος Μπράουν για μόλις μία λίρα προκειμένου να διαβεβαιώσει την παραμονή της στην οικογένεια της F1, σύμφωνα με δημοσιεύματα ιαπωνικής εφημερίδας.

«Δεν θέλαμε να πουλήσουμε την ομάδα σε εταιρείες που σκόπευαν να τη διαλύσουν. Θέλαμε να προστατεύσουμε την εργασία των εκατοντάδων ανθρώπων που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και θεωρούμε ότι ήταν μία καλή λύση», τόνισε ο εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας.

Αιτίες απόσυρσης της Honda από τη Formula 1 το Δεκέμβριο του 2008 ήταν οι μειωμένες πωλήσεις της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας και η παγκόσμια οικονομική κρίση.

http://www.naftemporiki.gr/f1/story.asp?id=1652186
Σημ.axinosp:Υπάρχουν και παγκόσμιοι αγώνες για παπάκια να συμετέχει η HONDA !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: