Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

DVD ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008


DVD ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 – Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ: Περιέχει 150 λεπτά ανέκδοτο οπτικό υλικό, μαρτυρίες και φωτογραφίες από τα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008.


Η παραγγελία σας θα επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα στοιχεία επικοινωνίας που θα δηλώσετε. Η τιμή περιλαμβάνει 19% Φ.Π.Α. όπως επίσης και τα έξοδα αποστολής για Αθήνα, επαρχιακές πόλεις και νησιωτικούς προορισμούς, που εμπίπτουν στα όρια κάλυψης (ΕΠ: εντός ορίων πόλης) στη σχετική φόρμα της Speedex .
Για τις υπόλοιπες κατηγορίες , Α.Π.= Απομακρυσμένη Περιοχή, Α.Π.Θ.= Απομακρυσμένη Περιοχή Νομού Θεσσαλονίκης, Δ.Π.= Δυσπρόσιτη Περιοχή, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά το παραλήπτη.*
Η εξόφληση των τιμολογίων γίνεται με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας.
Στo πεδίο "αντίτυπα" πρέπει να εισάγετε κάποιον αριθμό από το 1 μέχρι το 12. Η ταχυδρομική αποστολή γίνεται μόνο εντός της Ελλάδας. Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, όπως μεγαλύτερες ποσότητες, παράδοση στο εξωτερικό κ.ά., επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο email sales@tvxs.gr. Μπορείτε επίσης να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά (210-9211195) ή να αγοράσετε το dvd απευθείας από τα γραφεία του TV Χωρίς Σύνορα, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 3, 117 42, Αθήνα.

* Επιπλέον χρέωση προς Απομακρυσμένες Περιοχές Θεσσαλονίκης 3.00 €
Επιπλέον χρέωση προς Απομακρυσμένες/ Δυσπρόσιτες Περιοχές Περιφέρειας 2 6.00/9.00 €

TV Χωρίς Σύνορα - Φόρμα Παραγγελίας


Τιμή μονάδας: 10,90 € Αντίτυπα
http://www.tvxs.gr/e-shop
Σημ.axinosp:Εδώ η καλή εξέγερση , πάρε κόσμε !! Δεν μου γαμιέσαι ρε Κούλογλου .

Δεν υπάρχουν σχόλια: