Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Συγκλονίζει η ιστορία της μικρής Sandra!!

Καλιφόρνια San Joaquin...
Συγκλονίζει τον κόσμο η ιστορία της 8 χρονης Sanda που βλεπουμε στην φωτο δίπλα που έπεσε θύμα της δασκάλας κατηχητικού Melissa Huckaby, ετών 28, που συνελήφθη αργά την Παρασκευή μετά οικειοθελή παρουσία της στην αστυνομία όπου και περιέγραψε το συγκλονιστικό γεγονός της δολοφονίας της μικρής , την τοποθέτηση του πτώματος σε μια βαλίτσα και το πέταγμα της στην λίμνη της μικρής πόλης!! στις 6 Απριλίου. ...by diaporon-bl/
http://diaporon-bl.blogspot.com/2009/04/sandra_12.html
Σημ.axinosp: Η Ανθρώπινη Παράνοια για το Θεό συνεχίζει να σκοτώνει στην θεοσεβούμενη Αμερική !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: