Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Επίθεση με βλήματα όλμου κατά Αμερικανού βουλευτή από Σομαλούς αντάρτες

Σομαλοί αντάρτες επιτέθηκαν με βλήματα όλμου εναντίον του Αμερικανού γερουσιαστή Ντόναλντ Πέιν ενώ αυτός αναχωρούσε από την πρωτεύουσα Μογκαντίσου, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Την ευθύνη ανέλαβε η εξτρεμιστική ομάδα Αλ Σαχάαμπ, εκπρόσωπος της οποίας ανέφερε στο Reuters ότι επιτέθηκαν κατά του αεροδρομίου με στόχο «τον αποκαλούμενο δημοκρατικό γερουσιαστή, απεσταλμένο του Μπαράκ Ομπάμα».
Νωρίτερα, όπως εξηγούσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο αεροδρόμιο του Μογκαντίσου, «ένα βλήμα όλμου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο ενώ το αεροπλάνο του Πέιν ετοιμαζόταν να απογειωθεί και άλλα πέντε αφού απογειώθηκε, αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς».
Σημ.axinosp:Αίσχος αντί να τον πάρουν με τις πέτρες τον πήραν με τους όλμους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: