Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Γερμανία: Στις 21 Απριλίου η απόφαση για τη δημιουργία της "bad bank

Στις 21 Απριλίου πρόκειται να αποφασίσει η γερμανική κυβέρνηση για τη δημιουργία της “bad bank” η οποία θα απορροφήσει τα "τοξικά" πάγια των τραπεζών, σε μια προσπάθεια να τονωθεί η δανειακή δραστηριότητα, σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Η συνάντηση της επόμενης εβδομάδας πιθανώς δεν θα οδηγήσει στην άμεση εφαρμογή του σχεδίου, ενδέχεται ωστόσο να θέσει τις γενικές παραμέτρους, με τις λεπτομέρειες να έπονται.

“Πρόκειται για μια προκαταρκτική ψήφο,” δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομίας, Jeanette Schwamberger.

Ο υπουργός Οικονομίας Peer Steinbrueck, ο πρόεδρος της Budesbank Axel Weber και ο επικεφαλής του SoFFin Hannes Rehm θα παραστούν στη συνάντηση του Απριλίου.
http://www.capital.gr/News.asp?id=715152
Σημ.axinosp:Λυσάξανε οι Γερμανοί να φτιάξουν "τοξική" τράπεζα και μάλιστα να ψηφίσουν 21 Απριλίου επέτειο της Χούντας , θα φάνε καλά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: