Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Πιθανή νέα στήριξη σε Bank of America και Citigroup

Νέα κεφαλαιακή στήριξη είναι πιθανό να χρειαστούν τόσο η Bank of America όσο και η Citigroup, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Αξιωματούχοι της Fed φέρονται να έχουν ειδοποιήσει σχετικά τις διοικήσεις των δύο τραπεζών, βασισμένοι στα αποτελέσματα των stress-tests, ενώ για την περίπτωση της BofA το ύψος της νέας στήριξης φέρεται να ανέρχεται σε δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, οι διοικήσεις των BofA και Citigroup αμφισβητούν τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των stress-tests, το δολάριο υποχωρούσε νωρίτερα μετά το δημοσίευμα έως και τα 95,95 γεν/ δολάριο, ενώ αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται με απώλειες 0,72% στα 96,01 γεν/ δολάριο.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=723412
Σημ.axinosp:Δώσε και σώσε τους φτωχούς τραπεζίτες μπάρμπα-ομπάμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: