Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Απειλή η παρουσία των Ταλιμπάν στο Πακιστάν λέει η Χ. Κλίντον

Η παρουσία Ταλιμπάν ακόμη και λίγα χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα του Πακιστάν, Ισλαμαμπάντ, αποτελεί «απειλή για την ύπαρξη» της χώρας όπως εκτίμησε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον.

Μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Χ. Κλίντον τόνισε ότι "δεν μπορεί παρά να υπογραμμίσουμε τη σοβαρότητα της απειλής κατά της ύπαρξης του κράτους του Πακιστάν που αποτελεί η προέλαση των Ταλιμπάν οι οποίοι τώρα βρίσκονται μόνο λίγες ώρες από την πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ".

Η επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ συμπλήρωσε ότι "μια ομάδα τρομοκρατών και άλλων που σχετίζονται μαζί τους και οι οποίοι επιθυμούν να πάρουν τον έλεγχο του πακιστανικού κράτους που, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένα κράτος που διαθέτει πυρηνικά". Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι η προέλαση "αποτελεί μια θανάσιμη απειλή για την ασφάλεια και για τη χώρα μας όπως και για όλο τον κόσμο".

Αναφερόμενη στους αξιωματούχους, τον πληθυσμό καθώς και τους Πακιστανούς της διασποράς, επεσήμανε την ανάγκη "να καταγγείλουν με σθένος την πολιτική που παραχωρεί λίγο - λίγο το πακιστανικό έδαφος" στους Ταλιμπάν.

Εν τω μεταξύ, οι Ταλιμπάν της κοιλάδας του Σουάτ, στο βορειοδυτικό τμήμα του Πακιστάν, συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος στη γειτονική περιοχή, παραβιάζοντας πρόσφατη συμφωνία ειρήνης με την κυβέρνηση του Πακιστάν, η οποία δέχτηκε έντονη κριτική από δυτικές χώρες. Εκατοντάδες ισλαμιστές μαχητές που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα αλλά και τους Αφγανούς Ταλιμπάν εισήλθαν εδώ και μερικές ημέρες στην περιοχή Μπούνερ, που γειτονεύει με την κοιλάδα του Σουάτ, και απέχει μόλις 110 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Πακιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από αξιωματούχους των τοπικών δυνάμεων ασφαλείας, οι τρομοκράτες σφετερίστηκαν κυβερνητικά κτίρια, τζαμιά και κτίρια μη κυβερνητικών οργανώσεων. Παράλληλα, εγκατέστησαν οδοφράγματα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Εξάλλου, νωρίτερα την Τετάρτη, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε τονίσει ότι "οι τελευταίες εξελίξεις στο Πακιστάν μας ανησυχούν αλλά θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση της χώρας για να χτυπήσουμε τους Ταλιμπάν και τους άλλους εξτρεμιστές που ενεργούν τόσο στο Πακιστάν όσο και στο Αφγανιστάν".
http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=37271

Σημ.axinosp:Το χάσαμε το Πακιστάν πατριώτη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: