Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΕΠΕΣΑΝ ΕΞΩ» 8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ 14 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΡΙΣΗ! ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

1. Η πλήρης αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης έχει από χθες και την σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ο «αξιόπιστος» προϋπολογισμός του 2008, ο «προϋπολογισμός ευθύνης» για τον οποίο η χώρα οδηγήθηκε σε πρόωρες εκλογές το 2007, αποδείχθηκε κουρελόχαρτο.

- Έλλειμμα. Το έλλειμμα για το 2008, από το προβλεπόμενο 1,6% εκτοξεύθηκε στο 5% του ΑΕΠ, δηλαδή 8 δις ευρώ παραπάνω από τον αρχικό στόχο. Το ποσό των 8 δις είναι μεγαλύτερο από το συνολικό ετήσιο προϋπολογισμό για την εκπαίδευση το 2008. Το έλλειμμα τούς ξέφυγε παραπάνω από ό,τι ξοδεύει το κράτος για την εκπαίδευση μέσα σε ένα χρόνο! Περίπου όσα ξοδεύει το κράτος για τις δημόσιες επενδύσεις. Αυτό δείχνει και το μέγεθος της ανικανότητας τους.

- Δημόσιο χρέος. Είχαν προβλέψει δημόσιο χρέος το 2008 στο 93% του ΑΕΠ. Πήγε στο 97,6%. Ξεπέρασε τις προβλέψεις τους κατά 14 δις ευρώ.

2. Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει ευθέως στο ερώτημα: Που πήγαν τα χρήματα του ελληνικού λαού; Στην παιδεία δεν πήγαν. Στην υγεία δεν πήγαν. Στην Πρόνοια δεν πήγαν. Στην Περιφέρεια δεν πήγαν. Πήγαν στους «ημέτερους». Πήγαν για να καλυφθούν οι ορδές ρουσφετιών στο Δημόσιο. Στις παχυλές αμοιβές των γαλάζιων golden boys.

- Και επί τη ευκαιρία. Τι απέγιναν εκείνες οι εξαγγελίες του κ. Καραμανλή για πάγωμα των μισθών τους; Ήρθε κάποια ρύθμιση; Έχουμε στοιχεία, που να δείχνουν ότι πράγματι πάγωσαν αυτοί οι μισθοί των μάνατζερς, ή μειώθηκαν, όπως είχε δεσμευθεί ο κ. Καραμανλής; Φυσικά και όχι. Οι εξαγγελίες ήταν ένα ακόμη πυροτέχνημα του κ. Καραμανλή.

3. Όταν το ΠΑΣΟΚ επεσήμανε την τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, μας κατηγορούσαν ότι κινδυνολογούμε. Απαντούσαμε ότι η αλήθεια δεν αποτελεί κινδυνολογία. Δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Η κυβέρνηση είναι υπόλογη, όχι μόνο για κακοδιαχείριση και εσφαλμένες επιλογές που οδήγησαν την οικονομία σε αδιέξοδο, αλλά και για απόκρυψη στοιχείων τους τελευταίους μήνες, που λειτουργεί ως άλλοθι της σημερινής αλλοπρόσαλλης πολιτικής. Χρέος μας είναι να μην αφήσουμε τον τόπο να βουλιάξει. Απαιτείται αλλαγή κυβέρνησης, για να αλλάξει η οικονομική πολιτική.

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/f7166265-980b-47d2-ae61-1805f0af4f2c
Σημ.axinosp:Ακόμα περιμένουμε από την πρωτοκλασάτη σε θέματα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη τις προτάσεις της , για τους αδυνατούντες δανειολήπτες να πληρώσουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων , γιατί οι κατασχέσεις συνεχίζονται κανονικότατα από τις Τράπεζες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: