Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Εκποιεί περιουσία της η HSBC

Την πώληση μεγάλου μέρους της ακίνητης περιουσίας της εξετάζει η βρετανική τράπεζα HSBC με στόχο την εξασφάλιση κεφαλαίων ώστε να μην αναγκαστεί να πάρει κρατική βοήθεια.

Εκτός από το κτίριο 45 ορόφων γνωστό ως Κάναντα Σκουέρ στο Λονδίνο η βρετανική τράπεζα εξετάζει την πώληση του ουρανοξύστη της στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης και των γραφείων της στο Παρίσι, στη Λεωφόρο Ηλυσίων Πεδίων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η πώληση των τριών κτιρίων ενδεχομένως να αποφέρει στην τράπεζα έως 2,7 δισεκατομμύρια στερλίνες.

Η βρετανική τράπεζα εκτιμάται ότι θα επιδιώξει να νοικιάσει τα γραφεία της από τους νέους αγοραστές.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=117535
Σημ.axinosp:Πάει και αυτή !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: