Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Αποσπασματα του Γερμανικού Τύπου

Die grosse Kredit-Kontraktion
O μεγαλος περιορισμος των δανειων
Το συστημα δεν θα καταρρευσει – θα εξατμιστει – προβλεπει ο αμερικανος οικονομολογος Trace Mayer.Η αιτια:Μια φουσκα δανειων κοντα στα 2000 Τρις δολλαρια βαραινει την Γη.
Η παγκοσμια πυραμιδα των δανεικων ειναι τοσο μεγαλη,που ηδη ενα ελαφρο μαζεμα των δανειων (δηλαδη η αδυναμια,εξαλπωσης/επεκτασης νεων δανειων) θα οδηγησει αμεσως στην καταρρευση του συστηματος.Συμφωνα με τον Mayer φαινεται οτι φτασαμε στο σημειο αυτο..
Αν φτασουμε στο ανωτατο σημειο των δανεικων,ερχεται η μια μαυρη τρυπα που τα ρουφαει ολα η μια εκρηξη σουπερνοβα-πληθωρισμου.
http://www.mmnews.de/index.php/200904122730/MM-News/Die-grosse-Kredit- http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1017610
Σημ.axinosp:Η Μόνη λύση για την Αμερική είναι η σχολή Ζιμπάμπουε πληθωρισμός τετραψήφιος πληρώνεις όλα τα χρέη σου μιάς και είναι σε αμερικάνικά δολλάρια (εδώ γελάμε!!), παίρνουν τα αρχίδια μου Κινέζοι Ευρωπαίοι και Σαουδάραβες σε δολάρια και είσαι έτοιμος μετά το παγκόσμιο Μπάχαλο που δημιούργησες να υποδεχθείς με φανφάρες το νέο νόμισμα που θα λέγεται Amero ή όποια άλλη ονομασία θέλουν να του δώσουν οι ηγέτες της NAFTA

Δεν υπάρχουν σχόλια: