Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Συνάντηση Γλίξμπουργκ - Μητσοτάκη


Ο πρώην μονάρχης έδωσε συνέντευξη Τύπου στα Κρητικά μέσα ενημέρωσης λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα θέλοντας να μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την αεπίσκεψη του μετά από 40 χρόνια στα Χανιά και ερωτήθηκε σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη.

"Είχαμε μια συνάντηση την Δευτέρα το μεσημέρι. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε αν είσαι ελεύθερος πέρασε για μπάρμπεκιου και ήταν πολύ ευχάριστο" ανάφερε, ενώ σε ερώτηση για το αν συζήτησαν πολιτικά ζητήματα απάντησε πως "δεν ασχολούμαι με αυτά, προτιμώ να είμαι απέξω από αυτά. Μένω εκτός πολιτικής σκηνής υπάρχουν πάρα πολλοί πολιτικοί δεν χρειάζονται και άλλους. Προτιμώ να μείνω απέξω. Δεν κάναμε πολιτική συζήτηση, ήταν οικογενειακό το περιβάλλον, ήταν η δεύτερη κόρη του, η σύζυγος του, ήταν μια τελείως φιλική ατμόσφαιρα".
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=35547
Σημ.axinosp:Σαράντα χρόνια οι Ιδιοι Βρυκόλακες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: