Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Οι οίκοι ανοχής ήθελαν να βοηθήσουν τον κεντρικό οίκο ανοχής, αλλά αυτός δεν το δέχτηκε…

Οι βουλευτές στην πολιτεία της Νεβάδα απέρριψαν πρόταση για την επιβολή έκτακτου φόρου στα πορνεία, την οποία υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες πορνείων, που έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν την πολιτεία να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση.
Η Νεβάδα, η μία από τις δύο αμερικανικές πολιτείες όπου έχει νομιμοποιηθεί μερικώς η πορνεία, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λόγω των απωλειών θέσεων εργασίας και της αδυναμίας μείωσης των ελλειμμάτων στον προϋπολογισμό.

Ο Γερουσιαστής της πολιτείας, Μπομπ Κόφιν, του Δημοκρατικού Κόμματος, πρότεινε την επιβολή φόρου στους ιδιοκτήτες των 20 νόμιμων πορνείων, ύψους 5 δολαρίων ανά πελάτη. Όμως η αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας απέρριψε με ψήφους 4 έναντι 3 την πρόταση αυτή, που κατά τον Γερουσιαστή Κόφιν θα μπορούσε να αποφέρει στα ταμεία της πολιτείας περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

«Η ηγεσία της Βουλής λέει εδώ και μήνες ότι τα πάντα είναι στο τραπέζι προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, έτσι αποφάσισα να υποβάλω αυτή την πρόταση», δήλωσε ο Γερουσιαστής Μπομπ Κόφιν. Ωστόσο παραδέχτηκε ότι αντίστοιχες προτάσεις είχαν απορριφθεί και στο παρελθόν από τους βουλευτές που υποστηρίζουν ότι η φορολόγηση της πορνείας θα νομιμοποιήσει περαιτέρω μία βιομηχανία που χαρακτηρίζεται ηθικά χρεωκοπημένη.

Πάντως και τα πορνεία στη Νεβάδα υφίστανται τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, καθώς παρατηρείται μείωση των πελατών. Τα πορνεία στην πολιτεία αυτή προσελκύουν κάθε χρόνο περίπου 365.000 πελάτες, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

http://pontikopagida.blogspot.com/2009/04/blog-post_2296.html
Σημ.axinosp:Επειδή δεν έβρισκα φωτογραφία από οίκους ανοχής στην Νεβάδα προτίμησα κάτι σε εγχώριο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: