Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΗΠΑ: Προς άρση περιορισμών ταξιδίων, εμβασμάτων προς Κούβα

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ (AFP)-- Τους περιορισμούς στα ταξίδια και τα εμβάσματα προς την Κούβα από Κουβανο-αμερικανούς με οικογένεια στο νησί σχεδιάζει να άρει τη Δευτέρα ο Αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου του Λευκού Οίκου στο AFP.

"Οι περιορισμοί στις οικογένειες θα αρθούν” δήλωσε ο αξιωματούχος, μιλώντας υπό το καθεστώς ανωνυμίας.

Ο αξιωματούχος, που δήλωσε πως οι αλλαγές θα ολοκληρωθούν αργότερα στο έτος, δεν ανέφερε αν όλα τα εμπόδια στα ταξίδια και τα εμβάσματα στην Κούβα από Αμερικανοκουβανούς θα αρθούν ή αν θα υπάρξει μερική διευκόλυνση.
http://www.capital.gr/News.asp?id=714515
Σημ.axinosp:Εμπάργο τέλος , νίκη Κάστρο μετά από 50 χρόνια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: