Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Νέα κρατική "βοήθεια" $2 δισ. σε GM

Κεφάλαιο κίνησης 2 δισ. δολαρίων παρείχε στην General Motores το υπουργείο Οικονομίας, σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία που επικαλούνται την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου.

Η καταβολή του ποσού έγινε στην GM την Τετάρτη. Σημειώνεται πως νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κυβερνητική έκθεση αποκάλυπτε πως η κυβέρνηση ήταν έτοιμη να δώσει στην GM κυβερνητικά κεφάλαια έως και 5 δισ. δολαρίων και στην Chrysler LLC 500 εκατ. δολαρίων.

Παράλληλα, την εμφάνιση τους έκαναν δημοσιεύματα που θέλουν την General Motors Corp να σχεδιάζει να ανακοινώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πως θα πουλήσει ή θα βάλει “λουκέτο” στο brand της Pontiac, με το Bloomberg να αναφέρει πως πιθανότερο είναι το δεύτερο.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=722041
Σημ.axinosp:Πάει και η Θρυλική Pontiac !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: