Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Αποχωρεί στις 6/5 ο πρόεδρος της Societe General

Αποχωρεί στις 6 Μαΐου από το διοικητικό συμβούλιο της Societe Generale ο πρόεδρος, Daniel Bouton, επικαλούμενος τις “επανειλημμένες προσωπικές επιθέσεις” που δέχεται και επηρεάζουν την τράπεζα και τους υπαλλήλους του.

Όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το συμβούλιο της γαλλικής τράπεζας θα εκλέξει νέο πρόεδρο την ίδια ημέρα.

«Οι συνεχείς, προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου στη Γαλλία τους τελευταίους 15 μήνες με επηρεάζουν, αλλά το κυριότερο είναι ότι ενδέχεται να βλάψουν την τράπεζα και τους 163.000 υπαλλήλους της”.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα η Societe General προχώρησε σε διάψευση δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία θα ανακοινώσει ζημιές έως 10 δισ. ευρώ, λόγω επενδύσεων υψηλού κινδύνου της μονάδας διαχείρισης εναλλακτικών παγίων.
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=724492
Σημ.axinosp:Οταν βουλιάζει το καράβι τα ποντίκια εγκαταλείπουν πρώτα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: