Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Σκότωσε την κόρη του επειδή φορούσε μίνι φούστες!

Ένας ισλαμιστής πατέρας, στην Ρωσία, προσέλαβε ένα εκτελεστή να σκοτώσει την κόρη του επειδή η τελευταία φορούσε μίνι φούστες!

Ο κύριος Gafar Kerimov, αζερικής καταγωγής, που διαμένει στην πόλη του St Petersburg, είχε συνέχεια καυγάδες με την κόρη Rashida επειδή τα ρούχα που φορούσε δεν συμφωνούσαν με την μουσουλμανική παράδοση.

Η 21-χρονη κοπέλα, φοιτήτρια της ιατρικής, αντιδρούσε στο τρόπο σκέψης του πατέρα της και συνέχιζε να φορά τα ρούχα που αυτή επέλεγε.

Οι μουσουλμάνοι φίλοι του 46-χρονου πατέρα τον κατηγόρησαν πως έχει χάσει πια τον έλεγχο της κόρης του αφού την αφήνει να ντύνεται σαν ιερόδουλη!

Του είπαν πως η ντροπή ξεπλένεται με αίμα και του σύστησαν έναν εκτελεστή που θα αναλάμβανε να καθαρίσει το όνομα της οικογένειας του!

Ο πατέρας προσέλαβε δυο εκτελεστές έναντι του ποσού των 2,500 ευρώ για να σκοτώσουν την κόρη του.

Οι εκτελεστές απήγαγαν την κοπέλα την οδήγησαν σε ένα σκουπιδότοπο όπου την σκότωσαν με δυο σφαίρες στο κεφάλι!

Η αστυνομία εντόπισε το πτώμα της άτυχης κοπέλας και κατόπιν ανακρίσεων ο πατέρας ομολόγησε πως αυτός είχε προσλάβει τους δολοφόνους!
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&tag=8777&pubid=3136742
Σημ.axinosp:Θα έπρεπε να πιάσουν και τους φίλους τους μαλάκα για προτροπή !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: