Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Ευρωβαρόμετρο: Αναμένεται αποχή-ρεκόρ από τις ευρωεκλογές

Σε ιστορικά χαμηλά αναμένεται να διαμορφωθεί η συμμετοχή των ψηφοφόρων στις επερχόμενες ευρωεκλογές, καθώς μόλις το ένα τρίτο εξ΄ αυτών εκτιμάται ότι θα προβεί στις κάλπες τον Ιούνιο, σύμφωνα με επίσημη δημοσκόπηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Στην δημοσκόπηση του Ευρωβαρόμετρου που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο στα 27 κράτη-μέλη της Ε.Ε., μόλις το 34%, των 27.218 πολιτών που έλαβαν μέρος, δήλωσε ότι προτίθεται να ψηφίσει.

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, ήτοι 53%, δήλωσε ότι οι ευρωεκλογές δεν παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ένα πιο ανησυχητικό ποσοστό της τάξης του 62% υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος να ψηφίσει καθώς δεν περιμένει κάποια αλλαγή, ενώ το 55% πιστεύει ότι “το Ευρωκοινοβούλιο δεν αντιμετωπίζει σε ικανοποιητικό βαθμό τα προβλήματα που με αφορούν.”

Η εμπιστοσύνη στο Ευρωκοινοβούλιο μειώθηκε στο 45%, μειωμένη κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της προηγούμενης δημοσκόπησης, ενώ η εμπιστοσύνη στην Κομισιόν μειώθηκε στο 42%.

Τέλος, η εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία καθορίζει το ύψος των επιτοκίων στην Ευρωζώνη, μειώθηκε σημαντικά στο 39%.

http://www.capital.gr/News.asp?id=715037
Σημ.axinosp:Καμία εμπιστοσύνη και ανοχή στις κουφάλες τις ΕΕ . ΑΠΟΧΗ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: