Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Ξετσιπωσιά να το πω, ξεδιαντροπιά να το πω… δεν ξέρω πώς να το πω.

Το άκουγα το πρωί στο MEGA και δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που ακούγανε τα αυτιά μου.
Προκύπτει και θέμα ψευδούς πόθεν έσχες για τον πρώην υπουργό Αιγαίου που φαίνεται να τα έχει κάνει θάλασσα με τις άγονες γραμμές, έλεγε ο ένας δημοσιογράφος.
Κι αυτό γιατί άλλη τιμή δήλωσε στο πόθεν έσχες για την αγορά του σπιτιού της κόρης του στο Ψυχικό και άλλη τιμή προκύπτει από τα χρήματα που έδωσε στον πωλητή.
Ναι αλλά δεν κατηγορείται γι αυτό αντέτεινε ο άλλος δημοσιογράφος και συμφωνούσε και ο παριστάμενος πολιτικός.
Δεν κατηγορείται για το αν πήρε χρήματα αλλά μόνο για το αν εκβίασε τον εφοπλιστή για να τα πάρει.
Δηλαδή το να τα παίρνει μαύρα ένας υπουργός κάτω από το τραπέζι δεν είναι ούτε παράνομο ούτε και κατακριτέο σύμφωνα με την κρατούσα λογική δημοσιογράφων και πολιτικών.
Κι ύστερα απορούμε που βρίσκει ένας υπουργός και χαλάει 10.000 ευρώ (όσο δηλαδή 20 μηνών συντάξεις του ΙΚΑ) για ένα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι με τη γυναίκα του.
Από το μισθό του τα βρήκε!!!
Διαφωνείς???
http://erimitis.blogspot.com/2009/04/blog-post_12.html
Σημ.axinosp:Αυτή τη σκατόφατσα του Στυλιανίδη μέχρι πόσο θα τη βλέπουμε και θα μας προκαλεί ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: