Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Η μαμα Ομπαμα.


Στη φωτογραφια βλεπετε τους γονεις του Ομπαμα.
Ποτε για τη μητερα του δεν εκαναν αναφορες.
Συνεχεια τη γιαγια του και τον πατερα του.
Ευτυχως που υπαρχει το Διαδίκτυο.
Μαθαμε γιατι κρυβουν την ζωη της μανας του Πλανηταρχη.
Δυστυχως δεν ειναι στη ζωη.
Επειδη...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
....ειχε καλλιτεχνικες αναζητησεις...Σημ.axinosp:Με πολύ λιγότερο τολμηρές φωτογραφίες οι Αμερικάνοι δεν θα τον ψήφιζαν πρόεδρο και μάλιστα μαύρο , αν δεν τους είχε γίνει τόσο μεγάλη πλύση εγκεφάλου απο τα κυρίαρχα ΜΜΕ. Όσο για τις φωτογραφίες ούτε μία δεν δημοσιεύτηκε φυσικά σε κανένα έστω ,σκανδαλοθηρικό περιοδικό περιέργως !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: