Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Το... Πρώτο σκυλάκι επέλεξε η οικογένεια Ομπάμα

Το σκυλάκι που θα φιλοξενήσουν στο Λευκό Οίκο επέλεξε η οικογένεια Ομπάμα. Πρόκειται για ένα πορτογαλικό water dog, το οποίο οι κόρες του Αμερικανού προέδρου, Μάλια και Σάσα, ονόμασαν Μπο.

Η «ταυτότητα» του σκύλου αποτελεί εδώ και μήνες ένα από τα... καλά κρυμμένα μυστικά της Ουάσινγκτον και θα αποκαλυφθεί επισήμως την M.Τρίτη από τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με την Washington Post.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά την εκλογή του, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε δηλώσει ότι δύο είναι οι προτεραιότητες στην επιλογή σκύλου για το Λευκό Οίκο: η πρώτη να είναι υποαλλεργικό, λόγω των αλλεργιών της κόρης του Μάλια, και η δεύτερη να προέρχεται από άσυλο σκύλων.

Το πορτογαλικό water dog δεν χάνει πολύ τρίχωμα, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα φιλικό για τη μικρή Μάλια.

Το σκυλάκι χάρισε στην οικογένεια Ομπάμα ο γερουσιαστής Έντουαρτ Κένεντι.

Ο Μπο αναμένεται να φτάσει στο νέο του σπίτι μέσα στον Απρίλιο.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1004178&lngDtrID=245
Σημ.axinosp:They are for the festivals !!

1 σχόλιο:

vague είπε...

Κλαίω από τα γέλια με τη σημείωσή σου κάτω από το άρθρο, φίλε!
Ήταν τελείως απρόσμενο σχόλιο.