Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Κρέμα με δηλητήριο φιδιού το νέο μπότοξ

Μια νέα κρέμα προσώπου, της οποίας το βασικό συστατικό είναι δηλητήριο φιδιού, μπορεί να αντικαταστήσει τις ενέσεις μπότοξ!

Η Syn-Ake υπόσχεται να διώξει φυσικά τις ανεπιθύμητες ρυτίδες πολύ πιο ανώδυνα από μία θεραπεία μπότοξ. Σύμφωνα με τη Lacura, την εταιρεία που την κυκλοφόρησε στην αγορά, αν χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα μειώνει κατά 52% τις ανεπιθύμητες ρυτίδες. Ταυτόχρονα είναι και εξαιρετικά οικονομική, αφού ένα σωληνάριο κοστίζει περίπου 6,5 ευρώ! Οι ευεργετικές ιδιότητες του δηλητηρίου για την επιδερμίδα δεν είναι άγνωστες αλλά, μέχρι τώρα, οι κρέμες που το περιείχαν, ήταν εξαιρετικά ακριβές.
http://www.sigmalive.com/simerini/world/epikairotita/142550

Σημ.axinosp:Μια προειδοποίηση για Ξανθιές μην δούμε φίδια και τα βάζουμε να μας δαγκώσουν τα μάγουλα για να την βγάλουμε πιό φτηνά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: