Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΗΠΑ: Δύο ακόμη περιφερειακές τράπεζες οδηγούνται στη χρεοκοπία

Διευρύνεται ο κατάλογος των «θυμάτων» της χρηματοπιστωτικής κρίσης στις ΗΠΑ. Ακόμη δύο περιφερειακές τράπεζες, η Cape Fear Bank και η New Frontier Bank, οδηγήθηκαν στη χρεοκοπία αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν την ταχύτατη αύξηση των επισφαλών δανείων.

Η Cape Fear, η πρώτη τράπεζα της Βορείου Καρολίνας, που οδηγείται στην κατάρρευση εδώ και 16 χρόνια, θα πωληθεί από τον Ομοσπονδιακό Oργανισμό Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC) στη First Federal, η οποία και θα αναλάβει το σύνολο των καταθέσεων ύψους 403 εκατ. δολαρίων.
Για τη New Frontier, με ενεργητικό αξίας 2 δισ. δολαρίων και καταθέσεις ύψους 1,5 δισ. δολαρίων, δεν αναζητήθηκε αγοραστής. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές του έτους 23 αμερικανικές τράπεζες έχουν καταρρεύσει.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/13/1652503.htm

Σημ.axinosp:Στις 100 να σβήσουμε κεράκια με τούρτα . Παρεπιπτόντως "ξυράφι" τράπεζα η Cape Fear Bank , πρέπει να είναι η μοναδική στο κόσμο που έχει τυπώσει στα 1858 εννιαδόλαρα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: