Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Ο Ρότσιλντ θα διαπλεύσει τον Ειρηνικό για να σώσει τους ωκεανούς από τα πλαστικά


ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ Εκατομμυριούχος και οικολόγος ακτιβιστής, ο 30χρονος Ντέιβιντ ντε Ρότσιλντ ετοιμάζεται για μια ναυτική οδύσσεια με σκοπό να σώσει τον ωκεανό από τα πλαστικά απόβλητα.

Ο γόνος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου θα αποπλεύσει από το Σαν Φρανσίσκο για ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό, με προορισμό το Σίδνεϊ. Στόχος του είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη Μεγάλη Κηλίδα Πλαστικών του Ειρηνικού, η οποία βρίσκεται βορειοδυτικά της Χαβάης και έχει διάμετρο αρκετών εκατοντάδων μιλίων.

Το 1999 ερευνητές ανακάλυψαν ότι γύρω από την ατόλη Μίντγουεϊ στον Ειρηνικό υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες κομμάτια πλαστικού ανά τετραγωνικό μίλι. Αυτό το παράξενο και εξαιρετικά δυσάρεστο περιβαλλοντικό φαινόμενο προκαλείται από τα ισχυρά ρεύματα της περιοχής, του Κουροσίβο, της Καλιφόρνιας και του Βόρειου Ισημερινού, τα οποία κινούνται κυκλικά γύρω από την περιοχή και εγκλωβίζουν εκεί τα σκουπίδια και τα πλαστικά του Ειρηνικού.

Ο κ. Ρότσιλντ επιθυμεί να στρέψει την προσοχή του κόσμου σε αυτό το ελάχιστα γνωστό αλλά εξαιρετικής βαρύτητας περιβαλλοντικό ζήτημα. Ο πάμπλουτος κληρονόμος των τραπεζιτών πρόκειται να διανύσει 10.500 μίλια με ένα ειδικά σχεδιασμένο καταμαράν μήκους 20 μέτρων, που ονομάζεται «Πλαστίκι», προς τιμήν του νορβηγού εξερευνητή Τορ Χέγιερνταλο οποίος διέσχισε το 1947 τον Ειρηνικό με το διάσημο σκάφος «Κον Τίκι».

Για την κατασκευή του σκάφους, η οποία κόστισε αρκετά εκατομμύρια δολάρια και απαιτήθηκαν τρία χρόνια, χρησιμοποιήθηκαν 12.000 πλαστικά μπουκάλια, ενώ τόσο οι καμπίνες όσο και τα διαχωριστικά τοιχώματα είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο ριψοκίνδυνος οικολόγος θα συλλέγει δείγματα νερού και θα ενημερώνει το blog του με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο από την περιοχή ώστε να μπορέσει να ενημερωθεί το ευρύ κοινό σχετικά με τους κινδύνους που προκύπτουν από αυτό το φαινόμενο. Τα πλαστικά αποσυντίθενται με το ηλιακό φως και ανεβαίνουν στην επιφάνεια του νερού. Πουλιά και ψάρια τα τρώνε, με αποτέλεσμα να πνίγονται ή να πεθαίνουν μη μπορώντας να τα χωνέψουν. Ταυτόχρονα τα πλαστικά απορροφούν επιμολυντικούς παράγοντες και τους εισάγουν στην τροφική αλυσίδα.

Παρ΄ όλα αυτά ο νεαρός κληρονόμος λέει ότι δεν θέλει να δαιμονοποιήσει τη χρήση πλαστικών.
«Θέλω με το “Πλαστίκι” να δείξω ότι η λανθασμένη χρήσηκαι η έλλειψη ανακύκλωσης από μέρους μας ευθύνονται για την κατάσταση, και όχι το ίδιο το υλικό» υποστηρίζει.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=264104&dt=16/04/2009

Σημ.axinosp:Ρε παλιόπουστα η οικογένεια σου δεν χρηματοδότησε τις βιομηχανίες να παράγουν πλαστικά αντί για υλικά φιλικά στο περιβάλλον στο όνομα του κέρδους , και τώρα κάνετε πως δεν ξέρετε τίποτα και μιλάτε και για πράσινη ανάπτυξη , ρε δε πάς να γαμηθείς πατόκορφα εσύ και όλο σου το σόι , που με σύγχυσες με τις μαλακίες σου μεγαλοβδομαδιάτικα !! Αντί να δώσει ο παλιομαλάκας λεφτά που δεν ξέρει και πόσα έχει , να πάνε να καθαρίσουν την ατόλη του Μίντγουεϊ , σπαγκοραμένος όπως όλη του η γαμημένη οικογένεια, καβαλά ενα σκαφάκι και μας το παίζει Ρομπέν της Οικολογίας ρε άει στο διάολο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: