Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Κρατήσεις στα τυφλά

Τη φαντασία τους ελεύθερη έχουν αφήσει τα τμήματα μάρκετινγκ των αεροπορικών εταιρειών, προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή των επιβατών.
Η γερμανική εταιρεία χαμηλού κόστους Germanwings, ωστόσο, ανέβασε τον πήχη πολύ... ψηλά.
Προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση αλά «ραντεβού στα τυφλά» (blind booking). Ο επιβάτης διαλέγει τι θέλει να κάνει (ψώνια, διασκέδαση κ.λπ.) και το πότε και από πού θα ταξιδέψει. Εν συνεχεία βγαίνει το εισιτήριό του προς έναν από τους προορισμούς που σχετίζονται με το σκοπό του ταξιδιού. Το ποιος θα είναι παραμένει έως την τελευταία στιγμή άγνωστο για τον πελάτη.
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=38263
Σημ.axinosp:Σκεφτείτε Γερμανό που πάει στο γκισέ της εταιρείας και δηλώνει οτι θέλει να κάνει (blind booking) για ψάρεμα .Εκεί που περιμένει όλο χαρά , μια Αλάσκα για σολωμούς ή Ακαπούλκο για ξιφίες , να σου βγεί Μογκαντίσου παρέα με Σομαλούς ψαράδες πειρατές και να σε κυνηγάει ολόκληρη η Νατοική δύναμη να σε πιάσει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: