Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Επίκαιρο ανέκδοτο με Πειρατές

Ήταν η εποχή που οι πειρατές κυριαρχούσαν στις θάλασσες. Σε 1 πειρατικό καράβι ήταν ένας τραυλος. Τον πιάνει μια μέρα ο καπετιάνος και του λέει:
-Θέλω να ανέβεις στο υψηλότερο κατάρτι του πλοίου και μόλις δεις κάποιο καράβι του πολεμικού ναυτικού να φωνάξεις ΚΑΡΑΒΙ για να μας προειδοποιήσεις, εντάξει;

Όντως ανεβαίνει ο τραυλός στο υψηλότερο κατάρτι και ξαφνικά βλέπει 1 πολεμικό πλοίο και αρχίζει: ΚΑ ΚΑ ΚΑΚΑΚΑ ΚΑΚΑ ΚΑ. Ωσπου να πει την λέξη ΚΑΡΑΒΙ, ήρθε το πολεμικό και τους βύθισε.

Μετά απο λίγο καιρό ξανά το ίδιο. Καινούγιο καράβι με το ίδιο πλήρωμα και τον τραυλό πάλι στο υψηλότερο κατάρτι, ο οποίος ξαφνικά αρχίζει πάλι να φωνάζει: ΚΑ ΚΑΚΑ ΚΑΚΑΚΑΚΑ ΚΑ. Έρχεται πάλι το πολεμικό και τους βυθίζει πριν προλάβει ο τραυλός να ολοκληρώσει τη λέξη.

Μετά απο κάποιο καιρό το ίδιο πλήρωμα παίρνει και τρίτο καράβι. Επίτηδες βάζουν πάλι τον τραυλό στην ίδια θέση, λέγοντας του ότι στο επόμενο λάθος που θα κάνει θα τον σκοτώσουν!!
Ξαφνικά και ενώ όλοι περιφέρονται αμέριμνα στο πειρατικό ακούγεται ο τραυλός να φωνάζει γεμάτος αγωνία: ΚΑΚΑ ΚΑ ΚΑ ΚΑΚΑΚΑ ΚΑ

Πολεμικό καράβι θα είναι λέει στο πλήρωμα ο καπετάνιος, πέστε όλοι στη Θάλλασα να σωθούμε. Πράγματι πέφτουν όλοι στη θάλασσα και εκείνη την ώρα ακούγεται ο τραυλός να λέει:
- ΚΑ ΚΑ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ............

Δεν υπάρχουν σχόλια: