Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΗΠΑ: Άσκηση με αεροσκάφη στο "σημείο μηδέν"

Τρία πολεμικά αεροσκάφη, ανάμεσα τους και ένα Boeing 747, πέταξαν τη Δευτέρα το πρωί σε χαμηλό ύψος πάνω από το νότιο τμήμα του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας πανικό και την εκκένωση των γραφείων που βρίσκονται κοντά στην περιοχή όπου έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

«Επρόκειτο για άσκηση που έγινε με την άδεια του υπουργείου Άμυνας και είχε ως στόχο τη λήψη φωτογραφιών», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματούχος της αμερικανικής ομοσπονδιακής αεροπορίας (FAA), o Tζίμ Πίτερς.

«Μια στρατιωτική εκδοχή του Boeing 747 και δυο στρατιωτικά αεροσκάφη F-16 ενεπλάκησαν σε αυτήν την άσκηση, που δεν ήταν επείγουσα και έγινε με συντονισμό της FAA, των ομοσπονδιακών και των τοπικών αρχών», διευκρινίστηκε από την ίδια πηγή.

Ο εκπρόσωπος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, σμηναγός Ρίτσαρντ Τζόνσον, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές, δηλώνοντας ότι η «αποστολή περιελάμβανε και ένα VC-25», η στρατιωτική κωδική ονομασία για το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One.

«Ήμουν εκεί κατά τις επιθέσεις τις 11ης Σεπτεμβρίου, είδα χιλιάδες ανθρώπους να πεθαίνουν, δε μου αρέσει τα αεροπλάνα να κάνουν ελιγμούς χωρίς να έχουμε προειδοποιηθεί», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο οργισμένος ο Γιούργκενς Μπάουερ, ένας χονδρέμπορος πρώτων υλών.

Το γραφείο του του Μπάουερ -που βρίσκεται κοντά στο «σημείο μηδέν», όπου υψώνονταν οι δίδυμοι πύργοι που καταστράφηκαν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις- εκκενώθηκε.
http://www.capital.gr/News.asp?id=723189
Σημ.axinosp:Μαλλον κάποια παπαριά θα έκανε το 747 και θα παρέκκλινε της πορείας του (μήπως επέβαινε ο Μειμαράκης !!) και αμέσως συνοδεύτηκε από F16 έτοιμα για κατάρριψη .Φυσικά όταν τα είδαν οι Αμερικάνοι τους πήγε ζουμί !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: