Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Έγινε ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ στο μαγαζί που πήγε ο Μητσοτάκης να κάνει τραπέζι στον Τέως...

Ήμαρτον κύριε! Πώς είναι δυνατόν όπου πηγαίνει να γίνεται της γκαντεμιάς το κάγκελο και αυτός απαθέστατος να γελάει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα; Πήγαν το βράδυ να φάνε με τον Τέως στο παλιό λιμάνι στα Χανιά. Δεν πρόλαβαν να καθίσουν στα τραπέζια και ένας από τους σεβιτόρους σπάει το πόδι του και...

πέφτοντας παρασύρει τα καλώδια από κάτι πρίζες, βυθίζοντας το μαγαζί στο σκοτάδι. Μπλακ άουτ κανονικό. Ανάψαν κεριά και αναπτήρες. Στο φως ενός σπαρματσέτου η φάτσα του Μητσοτάκη έλαμπε από ευτυχία...
http://nonews-news.blogspot.com/2009/04/blog-post_1558.html
Σημ.axinosp:Ο Κοκός την γλίτωσε , κρίμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: