Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Τράπεζα θέλει να κλείσει μπλόγκερ

( Ο πρώην CEO της Goldman Sachs Hank Paulson υπουργός του Μπούς στο Λευκό Οίκο )
Η ΤΡΑΠΕΖΑ Γκόλντμαν Σακς ανέθεσε στη νομική εταιρεία Τσάντμπορν και Παρκ να κινηθεί εναντίον του Μάικ Μόργκαν, που είναι επενδυτικός σύμβουλος από τη Φλόριντα, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες άνοιξε ένα ιστολόγιο, το http://www.goldmansachs666.com/, που φαίνεται να έχει ενοχλήσει πολύ τους διοικούντες την τράπεζα.

Το μπλογκ τού Μόργκαν έχει τίτλο «Αλήθειες για την Γκόλντμαν Σακς» και η τράπεζα, μέσω των νομικών της συμβούλων, απαιτεί από αυτόν να το κλείσει, ειδάλλως θα κινηθεί, λέει, δικαστικά εναντίον του. Ενα από τα πιο πρόσφατα posts τού Μόργκαν τιτλοφορείται «Μήπως κυβερνά τον κόσμο η Γκόλντμαν Σακς;», αλλά αναφέρεται και σε άλλες εταιρείες της Γουόλ Στριτ. Στο εξώδικο που του εστάλη στις 8 Απριλίου, εκφράζεται η ενόχληση και η ανησυχία της τράπεζας για το γεγονός ότι ο μπλόγκερ, που ασφαλώς γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα πολύ καλά, παραβιάζει τις συμφωνίες εμπιστευτικότητας, αλλά και πνευματικών δικαιωμάτων, που φέρεται να έχει η Σακς με άλλες εταιρείες και πελάτες της.

ΣΥΜΦΩΝΑ με χθεσινό δημοσίευμα της «Σάντεϊ Τέλεγκραφ» ο Μόργκαν δεν είναι διατεθειμένος να ενδώσει σ' αυτό που ο ίδιος ονομάζει «εκβιασμό της τράπεζας». Λέει ότι γνωρίζει άριστα τα νομικά του όρια και κινείται «απολύτως μέσα σ' αυτά». Αξιοπρόσεκτο είναι, βεβαίως, ότι στο μπλογκ του χρησιμοποιεί και τον θεωρούμενο «αριθμό του διαβόλου», 666, αλλά ο ίδιος, ψύχραιμα, απαντά πως «είναι εντελώς συμπτωματικό». Προέβλεψε, πάντως, ότι «ο πόλεμος θα κριθεί στο δικαστήριο» - κάτι που δεν του είναι ξένο, αφού και πριν από μερικά χρόνια είχε ανοίξει άλλο μπλογκ εναντίον της κατασκευαστικής εταιρείας Λέναρ, αποκαλύπτοντας σε αυτό στοιχεία για πολλές και επικίνδυνες προχειρότητες στα σπίτια που αυτή κατασκεύαζε. Και τότε, η εταιρεία είχε κινηθεί νομικά εναντίον του, αλλά τελικά η διαφορά διευθετήθηκε εξωδίκως, με τον Μόργκαν να φεύγει με ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσόν.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=35008

Σημ.axinosp:Θα κλείνει ένα μπλόγκ θα ανοίξουν 10 , κουφάλες Τραπεζίτες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: