Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Α. Τσίπρας: Αντίσταση στη «χούντα» των τραπεζών και των χρηματιστηρίων

Το μήνυμα της "Επανάστασης των Γαρύφαλλων" στην Πορτογαλία επικαλέστηκε ο Αλ. Τσίπρας για να σηματοδοτήσει την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και ανατροπής σε όλο τον κόσμο. "Οι λαοί μπορούν να τα αλλάξουν όλα", δήλωσε ο πρόεδρος του Συνασπισμού και αναφερόμενος στη σύγχρονη κοινωνία υπογράμμισε: "Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πια δικτατορίες των συνταγματαρχών. Υπάρχει, όμως, η δικτατορία των χρηματαγορών και των τραπεζών. Δεν υπάρχει πια ο γύψος των στρατιωτικών νόμων. Υπάρχει, όμως, ο γύψος του Συμφώνου Σταθερότητας και της Στρατηγικής της Λισσαβόνας".

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, διαπιστώνοντας ότι το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας "αδυνατεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις ελπίδες που γέννησε η μεταπολίτευση και οι αγώνες του λαού και της νεολαίας".

Περιγράφοντας μάλιστα το σκηνικό που βιώνει η χώρα το τελευταίο διάστημα σημείωσε χαρακτηριστικά: " Η διαφθορά, η διαπλοκή, η διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων κυριαρχούν και σηματοδοτούν την αποτυχία του δικομματικού συστήματος, τη διάψευση των ελπίδων της μεταπολίτευσης".

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=38421

Σημ.axinosp:Σιγά μη σκίσεις το καλσόν σύντροφε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: