Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Κοντά στην εξαφάνιση βρίσκονται οι τόνοι

Μόνο σε φωτογραφία σε κονσέρβες θα βλέπουμε τους τόνους σε τρία χρόνια, καθώς το είδος απειλείται με εξαφάνιση.
Αυτό τόνισε έκθεση της WWF που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, με αφορμή την έναρξη της αλιευτικής περιόδου, υπογραμμίζοντας, ταυτόχρονα, την ανάγκη αυστηρής απαγόρευσης της αλιείας του τον Μάιο και τον Ιούνιο, όταν διασχίζει τα στενά του Γιβραλτάρ για να έρθει για αναπαραγωγή στη Μεσόγειο.
Είναι ενδεικτικό ότι ενώ το 2007 το επιτρεπόμενο όριο αλιείας ερυθρού τόνου ήταν 29.500 τόνοι, στην πραγματικότητα, σύμφωνα με στοιχεία της WWF, αλιεύθηκε διπλάσια ποσότητα, ήτοι 60.000 τόνοι.
Ο τόνος αποτελεί βασικό συστατικό του σούσι, ιαπωνικής «λιχουδιάς» που γνωρίζει μεγάλη άνθηση και εκτός Ιαπωνίας τις τελευταίες δεκαετίες και εξηγεί τον πολλαπλασιασμό του ιαπωνικού αλιευτικού στόλου στη Μεσόγειο, σημαντικό μέρος του οποίου χρησιμοποιεί παράνομα συστήματα εντοπισμού των κοπαδιών .
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_16/04/2009_311347
Σημ.axinosp:Το να σταματήσουμε να αγοράζουμε τόνους κονσέρβα από σήμερα είναι δεδομένο για μένα , εσείς ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: