Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΗΠΑ:Η General Motorς θα ανακαλέσει περί το ενάμισι εκατομμύριο οχήματα σύμφωνα με το CNN

H αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία General Motors,που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, πρόκειται να ανακαλέσει περίπου ενάμισι εκατομμύριο οχήματα που κατασκευάστηκαν μεταξύ των ετών 1997 και 2003,επειδή υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς,μετέδωσε σήμερα το δορυφορικό δίκτυο CNN.

Σύμφωνα με το δίκτυο,που επικαλείται ανακοίνωση της αμερικανικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας (NHTSA),στην ανάκληση περιλαμβάνονται ορισμένα μοντέλα από τις μάρκες Chevrolet,Buick,Oldsmobile και Pontiac.

Τα οχήματα αυτά εμφανίζουν διαρροές καυσίμου από τον σωλήνα της εξάτμισης που είναι δυνατό να προκαλέσουν πυρκαγιά τη στιγμή του φρεναρίσματος.

Η General Motors, που έχει ήδη λάβει οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση 13,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων,είχε ανακαλέσει περί τα 944.000 οχήματα τον Αύγουστο του 2008,κυρίως στις ΗΠΑ εξαιτίας ενός κατασκευαστικού ελαττώματος στο ηλεκτρικό σύστημα των καθαριστήρων του παρμπρίζ που υπήρχε επίσης κίνδυνος να προκαλέσει πυρκαγιά.
http://stock.ana-mpa.gr/articleview1.php?id=16752
Σημ.axinosp:Αντε να δούμε που θα τα βρεί αυτά τα λεφτά για την επισκευή ενάμισι εκατομμυρίων οχημάτων !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: