Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Wells Fargo: Επιτέλους μία θετική έκπληξη

Στα βάθη της χρηματοπιστωτικής κρίσης και της οικονομικής ύφεσης, η Wells Fargo (WFC) αιφνιδίασε την Wall Street ανακοινώνοντας κέρδη-ρεκόρ...

..Η Wells Fargo δάνεισε περισσότερα από 225 δισ. δολ. από τις αρχές του Οκτωβρίου ή, όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, "εννέα φορές το ποσό που δεχτήκαμε από τα ομοσπονδιακά προγράμματα αρωγής". Η Wells Fargo πλήρωσε παράλληλα 372 εκατ. δολ. σε μερίσματα προς το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών στο πρώτο τρίμηνο του έτους....
http://www.capital.gr/businessweek/articles.asp?id=713593
Σημ.axinosp:Οταν μια Τράπεζα που καταρέει και πάει για κλείσιμο δέχεται οικονομική βοήθεια απο το κράτος και αμέσως τα λεφτά που παίρνει τα πουλάει στο εννιαπλάσιο σε δάνεια το αυτό δεν είναι αέρας κοπανιστός με το γνωστό κλασματικό αποθεματικό Τραπεζικό σύστημα ;;Οντως η Wells Fargo είναι μια έκπληξη αναίδειας στη ανθρώπινη λογική !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: