Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Η Ελλάδα πρωταθλήτρια κόσμου με αυξήσεις 57,6%

Τις μεγαλύτερες αυξήσεις τιμών στα τρόφιμα ανάμεσα σε χώρες του ΟΟΣΑ... πετυχαίνει η Ελλάδα. Η χώρα μας είναι πρώτη στις ανατιμήσεις, τόσο σε ετήσια όσο και σε μηνιαία βάση.

Τα στοιχεία αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αδυναμία της κυβέρνησης να ελέγξει την κατάσταση στην αγορά, με αποτέλεσμα οι ανατιμήσεις να τρέχουν με... ξέφρενους ρυθμούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον μήνα Μάρτιο και με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία κρατών ο δείκτης τιμών τροφίμων στη χώρα μας έχει αυξηθεί 57,6% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Ακολουθεί η Ισλανδία με 27,3%, η Κορέα με 12,3%, το Μεξικό με 10,3%, η Τουρκία με 9,2%, η Νορβηγία με 5,3%, η Ολλανδία με 3,6%, η Ιταλία και το Βέλγιο με 3%, το Λουξεμβούργο με 2,4% και η Ελβετία με 1,8%.

Μεγάλες ανατιμήσεις και από Φεβρουάριο μέχρι Μάρτιο. Ο δείκτης τιμών τροφίμων στην Ελλάδα έχει σημειώσει ανησυχητική άνοδο 52,5%, ακολουθούν η Τουρκία με 3,9% και η Κορέα με 1,6%.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&tag=8477&pubid=3098802
Σημ.axinosp:Για την Ελλάδα ρε γαμώτο !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα, ο πληθωρισμός (και το "καλάθι της νοικοκυράς") τρέχει με 1,3% !...
Αποθέωση των ξεφτιλισμένων και θρασύτατων ψευταράδων της κυβέρνησης.
Πότε λέει ψηφίζουμε;... ;-)