Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

"Εάν δεν υπάρξει αξιόπιστο σχέδιο, η νέα διεθνής τραπεζική κρίση θα είναι γεγονός... σε 2-3 εβδομάδες", προειδοποιεί το ΔΝΤ

"Εάν δεν υπάρξει αξιόπιστο και συντονισμένο πλάνο, το ξέσπασμα μιας νέας διεθνούς τραπεζικής κρίσης θα είναι μια απτή πραγματικότητα. Και αυτό δεν θα αργήσει μάλιστα να συμβεί... αντίθετα η νέα κρίση θα είναι παρούσα σε 2, το πολύ 3 εβδομάδες".
Η ανωτέρω εκτίμηση - την οποία πολλοί μπορεί να ενστερνίζονται αλλά να διστάζουν να το ομολογήσουν - δεν αποτελεί ακραία πρόβλεψη κάποιου αναλυτή, όπως πολλοί θα πίστευαν. Αντίθετα, πρόκειται για την άποψη του Robert Shapiro, συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
"Εάν οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν κατορθώσουν να αντιμετωπίσουν την κρίση χρέους με έναν αξιόπιστο και συντονισμένο τρόπο, εντός των ερχόμενων 2 - 3 εβδομάδων είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μια τόσο αρνητική εξέλιξη που θα οδηγήσει στο ξέσπασμα μιας νέας τραπεζικής κρίσης", τονίζει χαρακτηριστικά ο Shapiro και εξηγεί "Δεν μιλάμε για μια μικρή ευρωπαϊκή τράπεζα, αλλά για τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, ήτοι τις ισχυρότερες γερμανικές τράπεζες, τις αντίστοιχες γαλλικές, ενώ στη συνέχεια η κρίση θα μεταδοθεί στις βρετανικές τράπεζες και εν ολίγοις στις τράπεζες όλου του πλανήτη, καθώς το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα είναι τόσο μα τόσο αλληλοσυνδεόμενο".
"Όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες βαίνουν σε δρόμους παράλληλους με κάθε σημαντική τράπεζα στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία και σε κάθε γωνιά του κόσμου. Η κρίση αυτή θα είναι πολύ πιο σφοδρή και σοβαρή από εκείνη του 2008", προσθέτει.
Το μήνυμα του Shapiro προς τους Ευρωπαίους ηγέτες είναι σαφές: "Δείξτε μας το πραγματικό σχέδιο που έχετε... αλλιώς οι 'διακοπές' θα λάβουν τέλος και τα χειρότερα είναι μπροστά...".

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp: Ο πανικός τους είναι έκδηλος αφού ζητάνε από τις μαριονέτες-πολιτικούς να πάρουν αποφάσεις, για κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι γραφειοκράτες, ούτε οι λογιστές-Οικονομολόγοι.
Πίστευαν ότι το παιχνίδι θα είναι συνεχές και επιτέλους οι χαρτογιακάδες θα έκαναν κουμάντο στο πλανήτη, τώρα το μαγαζί βαράει διάλυση και μια νέα τάξη ετοιμάζεται να κάνει κουμάντο οι πολίτες !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

σας καλεί στις συνελεύσεις της Δευτέρας 10/10 & 17/10,

στις 7:00μμ, στην πλατεία Λαού, στα Ταμπούρια



- Να συζητήσουμε τη συλλογική άρνηση πληρωμής του νέου χαρατσιού για τα ακίνητα και να οργανώσουμε το δίκτυο αυτοάμυνάς μας για να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι που δεν θα πληρώσει το χαράτσι.

- Να κανονίσουμε νέες τοπικές παρεμβάσεις ενάντια στο νέο χαράτσι για τα ακίνητα και συνολικότερα ενάντια στις πολιτικές αφαίμαξης και λεηλασίας μας, που οδηγούν στην ατομική και κοινωνική εξαθλίωση.

- Να οργανώσουμε την κοινή μας κάθοδο στο δρόμο στη γενική απεργία της Τετάρτης 19 Οκτώβρη, με μπλοκ μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων και ανέργων από το Κερατσίνι.





αντίσταση ή υποταγή

αυτοοργάνωση ή παραίτηση

αλληλεγγύη ή φόβος

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ / ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ



ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΠΛΑΤΕΙΑΣ στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

κάθε Δευτέρα στις 7:00μμ, στην πλ. Λαού (Ταμπούρια)

suneleushkeratsiniou.blogspot.com