Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Υπό επιτροπεία ξένων η χώρα – Δημιουργούν ομάδα επιτρόπων ειδικά για την Ελλάδα για την υλοποίηση του μνημονίου

Δεσμευτικό πλαίσιο προϋπολογισμού για την κυβέρνηση…

Ύστατη προσπάθεια διάσωσης της χρεοκοπημένης ελληνικής οικονομίας καταβάλλουν, οι ευρωπαίοι ηγέτες. Σύμφωνα με πληροφορίες συστήνουν ειδική ομάδα κρούσης ειδικών επιτρόπων ειδικά για την Ελλάδα οι οποίοι θα αναλάβουν να τρέξουν μια σειρά εκκρεμών υποθέσεων για τις οποίες η κυβέρνηση έδειξε σοβαρή αδυναμία υλοποίησης.

Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο η Τρόικα αποφάσισε να αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο της Ελλάδος.
Δημιουργείται ομάδα ειδικών επιτρόπων ίσως να φθάσουν τους 5 ή 6 οι οποίοι θα αναλάβουν να ασκήσουν την οικονομική πολιτική να εφαρμόσουν το μνημόνιο και να καλύψουν όλες τις καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει ώστε να αποτραπεί η κατάρρευση της οικονομίας.
Το νέο ευρωπαϊκό σχέδιο περιλαμβάνει 4 βασικούς άξονες
1)Η Ελλάδα τοποθετείται σε επιτροπεία της Τρόικα με στόχο να εφαρμοστεί το μνημόνιο άπαξ και η κυβέρνηση αδυνατεί να ασκήσει πολιτική.
2)Διαβλέπουν εκλογές στην ΕΕ και μέσω των επιτρόπων θα δεσμεύουν την υφιστάμενη και μελλοντική κυβέρνηση σε ένα πλαίσιο προϋπολογισμού που δεν θα μπορεί να αποκλίνει.
3)Προχωρούν στην ισχυροποίηση του EFSF του ευρωπαϊκού Ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας ώστε να ενισχυθούν κεφαλαιακά οι ευρωπαϊκές τράπεζες.
4)Σε αυτό το σχέδιο περιλαμβάνεται μεγάλο haircut ίσως 50% στο ελληνικό χρέος ωστόσο πρώτα θα ισχυροποιιηθεί το EFSF και μετά θα προχωρήσει και η απομείωση των ελληνικών ομολόγων.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Δεν προλαβαίνετε τομάρια, τρέξτε για την ζωούλα σας, ρε θα σας φάνε ζωντανούς ρε..........!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: