Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Θα αναβληθεί για τις 23 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη για τις 17-18/10 Σύνοδος Κορυφής;

Επίκειται συνάντηση Παπανδρέου - Rompuy

Έντονη φημολογία επικρατεί στους διαδρόμους των Βρυξελλών και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του προέδρου της ΕΕ, H. Van Rompuy, ότι υπάρχει πιθανότητα να αναβληθεί για τις 23 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη για το διήμερο 17-18/10 Σύνοδος Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σκέψεις για αναβολή της Συνόδου Κορυφής κατά μία εβδομάδα και συγκεκριμένα για τις 23 Οκτωβρίου έχουν να κάνουν αφενός με το γεγονός ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος για να ληφθούν αποφάσεις για την Ελλάδα και αφετέρου ότι απαιτείται επίσης μεγαλύτερο περιθώριο για το σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των ευρωπαϊκών τραπεζών.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξει ανακοίνωση από το γραφείο του προέδρου της ΕΕ.
Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα, ακόμη και εντός της εβδομάδας, αναμένεται συνάντηση στις Βρυξέλλες μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και του Rompuy. Παπανδρέου και Rompuy είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Που είναι η 6η δόση Οεο....;;
Την 1 Οκτώβρη άρχισε η χρεοκοπία και απλά προσπαθούν οι πολιτικοί, Έλληνες και ξένοι, να σώσουν όχι την Ελλάδα, αλλά τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες, λίγο αργά για δάκρυα, τώρα αρχίζει ο πόνος και το σπέρμα !!!Σύνδεσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: