Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Στα χέρια της ΓΣΕΕ το e-mail της Τρόικας για τους κατώτατους μισθούς Πηγή:www.capital.gr

Ένα από τα e-mail της επικοινωνίας των εκπροσώπων της Τρόικας με το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε πριν από λίγο, σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Στο κείμενο, φαίνεται ξεκάθαρα πως η τριμερής ζητά από την ελληνική πλευρά να παροτρύνει τους κοινωνικούς εταίρους ώστε να συμφωνήσουν τη μείωση των κατώτατων μισθών. Στόχος, σύμφωνα με τους συντάκτες του e-mail, είναι η μείωση της ανεργίας. Μάλιστα, αναφέρουν παράδειγμα άλλων χωρών, χωρίς να τις κατονομάζουν, στις οποίες όμως, μειώθηκε ο «καταστατικά χαμηλότερος μισθός».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, στο κείμενο αναφέρεται επίσης, το πάγωμα της επέκτασης για 3 χρόνια καθώς και η επίσπευση των διαδικασιών για υπογραφή κλαδικών συμβάσεων. Σύμφωνα με τον κ. Παναγόπουλο, σχεδόν αυτούσιο, το e-mail κατατέθηκε στη Βουλή, με τη μορφή διατάξεων στο πολυνομοσχέδιο για την εφεδρεία, τις μειώσεις στις συντάξεις και τα νέα φορολογικά μέτρα.


Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Μετά το copy-paste του e-mail στο πολυνομοσχέδιο, χρέος των πολιτών είναι το delete των 300 καθαρμάτων της Βουλής !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: