Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Καζάκης για μετανάστευση - ΚΥΒΕ Περιστερίου 3-10-11



Σημ.axinosp:Οι Μετανάστες φεύγουν για δεν υπάρχουν δουλειές και δεν μιλάμε για τους Πακιστανούς και τους Αφρικανούς, αλλά και για τους Πολωνούς που ιδιαίτερα στην γειτονιά μου, η τελευταία οικογένεια που ήξερα φεύγει το Σάββατο που μας έρχεται!!
Καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας λες και έγινε μια αστυνομική επιχείρηση σκούπα και οι μετανάστες που έβλεπες κατά χιλιάδες, εξαφανίστηκαν!!
Θλιβερό απομεινάρι της λαίλαπας που χτύπησε τόσα χρόνια το κέντρο της Αθήνας, οι εξαθλιωμένοι πρεζάκηδες που ψάχνουν με αγωνία τους τελευταίους Αφρικανούς ντήλερ!!
Κλάμα τώρα οι του ΛΑΟΣ-Χρυσής Αυγής και οι Συριζαίοι με τις διάφορες ΜΚΟ, που έχασαν την πελατεία τους και το λόγο ύπαρξης τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: