Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

"Στον αέρα" ακόμη η 6η δόση για την Ελλάδα, προειδοποιεί η Γερμανία

Η εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα δεν είναι δεδομένη, ακόμη και μετά τις ανακοινώσεις της τρόικα, προειδοποιεί αξιωματούχος του Γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, η απόφαση για την εκταμίευση της 6ης δόσης των 8 δισ. ευρώ παραμένει ακόμη "ανοιχτή", παρά τις επισημάνσεις της τρόικα.
Να σημειωθεί ωστόσο εδώ ότι αν και το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών χαρακτήρισε θετική και ισορροπημένη την έκθεση της τρόικα, οι επιθεωρητές της τριμερούς εντόπισαν σοβαρές καθυστερήσεις στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και δη των αποκρατικοποιήσεων, ενώ επισήμαναν ότι οι δημοσιονομικοι στόχοι για το 2011 δεν θα επιτευχθούν.
Σύμφωνα ακόμη με την τρόικα, η ελληνική οικονομία δεν πρέπει να προσβλέπει σε ανάκαμψη πριν το 2013.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Αν δείτε την 6η δόση γράφτε μου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: