Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Βουνό τα σκουπίδια δίπλα στα αρχαία

Και τα αρχαία μνημεία έγιναν χώροι εναπόθεσης απορριμμάτων, λόγω της απεργίας των υπαλλήλων στην καθαριότητα.

Χαρακτηριστικά στο Θησείο πάνω στα αρχαία τείχη, επί δέκα ημέρες τώρα, οι πολίτες πετούν τα απορρίμματά τους, τα οποία δεν συλλέγονται από απορριμματοφόρο με αποτέλεσμα να δημιουργούν μία αρνητική εικόνα αλλά και να αυξάνουν τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Τσαντίρι


Σημ.axinosp:Να προσθέσουμε ότι ο Δήμος πήρε τους κάδους μπροστά στα αρχαία εδώ και μέρες χωρίς να τους τοποθετήσει σε διαφορετικά σημεία της περιοχής εκτός των αρχαίων, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην έχουν που να βάλουν τα σκουπίδια τους. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο στην Αθήνα του Καμίνη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: