Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Οικονομικό «κραχ» στην αστυνομία!

Την ώρα που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο», η αστυνομία βρίσκεται σε οικονομικό «κραχ», λόγω μνημονίου!

Η κατάσταση, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί, είναι δραματική, αφού από την μία οι ελλείψεις σε μέσα εξακολουθούν να είναι μεγάλες, ενώ και το προσωπικό, ειδικά οι χαμηλόβαθμοι, λόγω των μειώσεων στους μισθούς και στις συντάξεις, βρίσκονται στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης!

Ακινητοποιημένο το 15% του «στόλου»!

Τουλάχιστον το 15% των υπηρεσιακών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών (που χρησιμοποιούν οι ομάδες ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΖΗΤΑ) έχει ακινητοποιηθεί τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές αστυνομικούς, επειδή τα κονδύλια δίνονται με το «σταγονόμετρο» από την υπηρεσία δημοσιονομικού ελέγχου του υπουργείου οικονομικών, στο υπουργείο προστασίας του πολίτη. Εάν μάλιστα δεν είχαν δοθεί κάποιες δωρεές από επιχειρηματίες, τότε το ποσοστό θα είχε ξεπεράσει κατά πολύ το 20 %! Αυτό συμβαίνει γιατί καθυστερούν ή δεν δίνονται χρήματα για αλλαγή των φθαρμένων λάστιχων, για service και για επισκευή μηχανικών βλαβών.


Εκτός όμως από την συντήρηση, σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στην κίνηση των οχημάτων και των μοτοσικλετών της αστυνομίας, αφού πολλά πρατήρια υγρών καυσίμων, κυρίως στην περιφέρεια, δεν τροφοδοτούν πλέον με βενζίνη, αφού το υπουργείο τους χρωστάει χρήματα εδώ και τρεις μήνες!

Και οι τραγικές ελλείψεις δεν σταματούν εδώ, σε πολλές υπηρεσίες δεν υπάρχει χαρτί Α4 για τα φαξ και τις δικογραφίες και οι αστυνομικοί αναγκάζονται να δανείζονται από τους κατά τόπους δήμους, ενώ ελλείψει πετρελαίου θέρμανσης, αστυνομικοί και κρατούμενοι ζεσταίνονται με κουβέρτες στην Βόρεια Ελλάδα.

53 αστυνομικοί πήραν μηδέν μισθό!

Και σαν να μην έφθαναν οι ελλείψεις στα μέσα της ΕΛ.ΑΣ., οι επιπτώσεις των οικονομικών μέτρων είναι σαρωτικές και στο προσωπικό, όπου το ηθικό των αστυνομικών, όπως λένε οι ίδιοι, βρίσκεται στο ναδίρ.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικών για την μισθοδοσία του Οκτωβρίου, 53 αστυνομικοί εισέπραξαν μηδέν μισθό (λόγω δανείου και μειώσεων), το 2% (1.095 αστυνομικοί)είχαν απολαβές από 1 έως 500 ευρώ, ενώ το 49% του προσωπικού (24.700 αστυνομικοί) αμείβεται από 500 έως 1.000 ευρώ!

Αυτοί οι αστυνομικοί λοιπόν για να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειες τους θα πρέπει ή να κάνουν δεύτερη δουλειά ή όσοι απ αυτούς είναι μειωμένης ηθικής, θα αρχίσουν να χρηματίζονται...

Newsbomb
Σημ.axinosp:Οι μόνοι που πληρώνονται κανονικά είναι οι πραιτοριανοί των ΜΑΤ, ως πότε όμως από 1 Οκτώβρη το ταμείο του κράτους είναι μείον και το κίνημα "Δεν πληρώνω άλλο φόρους", έχει πάρει πρωτοφανείς διαστάσεις, στερώντας από τη Κατοχική Κυβέρνηση το μόνο εργαλείο που της έμεινε τα λεφτά για να πληρώσει, κάνοντας αναπόφευκτη την χρεοκοπία και τη σίγουρη απόπειρα διαφυγής τους, στο εξωτερικό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: