Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

«Διαγράψτε ολόκληρο το χρέος της Ελλάδας»

Οι Financial Times θεωρούν «τσάμπα κόπο» την προσπάθεια διάσωσης της χώρας με τα νέα μέτρα λιτότητας και προτρέπουν στους δανειστές μας να μας χαρίσουν τα χρέη!

Καμία θυσία και κανένα μέτρο λιτότητας δεν θα βγάλει τη χώρα από την κρίση σύμφωνα με τους Financial Times, οι οποίοι προτείνουν -έτσι για να τελειώνουμε και νωρίτερα- να χαριστούν τα χρέη στην Ελλάδα για να σωθεί (αν σωθεί) το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

Η οικονομική εφημερίδα προειδοποιεί για τους κινδύνους που ελλοχεύει η κατάσταση της Ελλάδας για την Ευρωζώνη και τονίζει ότι στο σημείο που φθάσαμε ακόμη και μία διαγραφή του 100% του χρέους της Ελλάδας είναι μια λύση με αμφισβητούμενα αποτελέσματα.

Εν συνεχεία, οι Times ταρακουνούν τους Ευρωπαίους αξιωματούχους προσπαθώντας να στρέψουν την προσοχή τους στη θωράκιση της Πορτογαλίας και των υπολοίπων χωρών της Ευρωζώνης που συνεισφέρουν μεγαλύτερα ποσοστά από το 2% που συνεισφέρει το ελληνικό ΑΕΠ στην οικονομία της Ευρωζώνης, βγάζοντας έτσι πλήρως την Ελλάδα από το χάρτη.

Στο τέλος, η έγκυρη οικονομική εφημερίδα καλεί τους Ευρωπαίους να παραδεχτούν πως τα ελαττώματα του ευρώ αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση από τα όποια προβλήματα της Ελλάδας.
Τσαντίρι
Σημ.axinosp:Πολύ αργά λεβέντες των FT τώρα αρχίζουν τα καλά, ετοιμαστείτε να πονέσετε !!
Ήδη άρχισε το Παγκόσμιο Bank Run !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: