Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Καιρός ήταν! Οι Πακιστανοί συνωστίζονται πλέον για να εγκαταλείψουν την Ελλάδα

Δεκάδες Πακιστανοί, που θέλουν πλέον να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ την Ελλάδα στέκονται στην ουρά καθημερινά έξω από την πρεσβεία της χώρας τους στην Αθήνα, ενώ παλαιότερα συνωστίζονταν στην πρεσβεία για να λύσουν ζητήματα που αφορούσαν την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Σήμερα, τακτοποιούν τις υποθέσεις τους για να επιστρέψουν στο Πακιστάν. Σύμφωνα με υπολογισμούς των Αρχών, που δημοσιεύει σήμερα η «Καθημερινή», κάθε μέρα, περίπου 20-30 Πακιστανοί εγκαταλείπουν την Ελλάδα, με το ρυθμό φυγής να αυξάνεται συνεχώς.

Οι περισσότεροι εργάζονταν σε οικοδομές και έστελναν τα περισσότερα χρήματα στις οικογένειές τους στο Πακιστάν. Ωστόσο, τώρα πια με το ζόρι μπορούν να εξασφαλίσουν πέντε μεροκάματα το μήνα και τα χρήματα δεν φθάνουν όχι για να στείλουν στη χώρα τους, αλλά ούτε και για να ζήσουν εδώ, με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα ως προς την αύξηση της εγκληματικότητας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Κλάμα το ΛΑΟΣ, η Χρυσή Αυγή και η ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που έχασαν την πελατεία τους και το λόγο ύπαρξης τους !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: