Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Εκ μέρους της προσωρινής Πολιτικής Επιτροπής του ΕΠΑΜ

1. Το ΕΠΑΜ έχει σαν βασικό στόχο την οργάνωση του απλού κόσμου σε μάχιμη πλειοψηφική δύναμη ώστε να μπορέσει να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση. Κι επομένως μπορεί να συναντηθεί με άλλες δυνάμεις μόνο και αποκλειστικά στο πεδίο της δράσης για κοινά άμεσα αιτήματα. Με εξαίρεση δυνάμεις που διακατέχονται και διακρίνονται για την παρακρατική τους δράση... που δεν κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το να ονειρεύονται μαζικά πογκρόμ...

2. ... Οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά τα σημεία (ιδρυτική διακήρυξη ΕΠΑΜ:
http://epambp.blogspot.com/p/blog-page_27.html και http://epam-hellas.gr/Idrytiki_diakirixi.pdf), θεωρεί ότι αποπροσανατολίζει την μάχη που καλείται να δώσει ο λαός.

3. Το Παλλαικό Προσκλητήριο απευθύνεται πρώτα και κύρια στον λαό με άμεσο στόχο την οργάνωση άμεσης στάσης πληρωμών προς το κράτος ώστε να επιβληθεί η κατάρρευση των κυβερνώντων. Το προσκλητήριο αυτό είναι ανοιχτό σε όλους όσοι αποδέχονται και θέλουν να συμβάλλουν σ' αυτόν τον στόχο. Δεν αποτελεί ευκαιρία, ούτε πρόσχημα για τη δημιουργία κανενός είδους μορφώματος. Είναι ανοιχτό σε κάθε οργάνωση και πρωτοβουλία που θέλει να συμβάλλει σ' αυτόν τον στόχο, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψει να γίνει βήμα για προσωπικές στρατηγικές.

Αθήνα, 30/9/2011».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aχινέ επειδή είσαι στο Επαμ έχω μια ερώτηση.Είναι το επαμ οργάνωση της αριστεράς; Αυτό το ρωτάω γιατί το επαμ συμμετέχει σε συναντήσεις για την κοινή δράση τς αριστεράς που διοργανώνει το μέτωπο αλληλεγγύης και ανατροπής(Αλαβάνος) μαζί με ΑΚΕΠ,Ξεκινημα,ΔΕΑ ,ΚΟμμουνιστική ανανέωση κλπ.
Νόμιζα οτι δεν ειναι το επαμ οργάνωση αριστερών ή δεξιών...
χωρίς κακή διάθεση ρωτάω
Στρατης .Δημ

Ανώνυμος είπε...

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη η δεύτερη σύσκεψη δυνάμεων της Αριστεράς μετά από σχετική πρωτοβουλία του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής(ΜΑΑ). Η πρώτη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη.

Στις συσκέψεις προσκλήθηκαν όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς κι έλαβαν μέρος εκπρόσωποι των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΚΕΠ, ΑΚΟΑ, ΑΠΟ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΑΡΣΥΝΑ, ΔΕΑ, ΔΗΚΚΙ, Ενεργοί Πολίτες, ΕΠΑΜ, ΚΕΔΑ, ΚΟΕ, Κομμουνιστική Ανανέωση, ΝΑΡ, Ξεκίνημα και ΜΑΑ.

Το αντικείμενο της συζήτησης αφορά στην κοινή διαπίστωση για την ανάγκη της αποτελεσματικής παρέμβασης της Αριστεράς στην παρούσα συγκυρία και τη διερεύνηση για τη μετωπική σύγκλιση των δυνάμεων της, με επίκεντρο τις κοινωνικές διαθέσεις αλλά και τις δράσεις άρνησης της πληρωμής των «χαρατσιών» καθώς και γενικότερα της άμεσης ανάγκης ανατροπής της κυβέρνησης, της Τρόικας και όλων των μνημονιακών μέτρων.

Η συζήτηση θα επαναληφθεί προκειμένου να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.

ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Αθήνα 30 Σεπτεμβρίου 2011
Για του λόγου το αληθές
Στρατής Δημ