Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ανοικτή συγκέντρωση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) στην ΡαφήναΤο Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, ο νεοσύστατος πυρήνας Μεσογείων Αττικής του ΕΠΑΜ πραγματοποίησε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία της Ραφήνας, με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη, οικονομικό αναλυτή, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΕΠΑΜ.
Ένα πολυπληθές κοινό, αποτελούμενο από πολίτες της Ραφήνας, της Αρτέμιδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ομιλία του Δημήτρη Καζάκη, την ανάλυση των βασικών στόχων του ΕΠΑΜ και τις προτάσεις του μετώπου για την ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του νεοκατοχικού κράτους.
Οι συγκεντρωμένοι μετείχαν ενεργά στην συζήτηση που ακολούθησε, κατά την οποία απλοί πολίτες και εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων παρενέβησαν και έθεσαν ζωτικά ερωτήματα γύρω από την αντιλαϊκή λαίλαπα που όλοι μας βιώνουμε και τις ολέθριες αποφάσεις του εχθρικού καθεστώτος που υπονομεύουν τις ζωές μας, το μέλλον των παιδιών μας και την υπόστασή μας, γενικότερα.
Τα μέλη του τοπικού ΕΠΑΜ Γιάννης Γκινοσάτης, δικηγόρος, Όθωνας Κουμαρέλλας, αρχιτέκτονας, και Ευελπίδης Οικονομάκης, καθηγητής και ο ομιλητής Δημήτρης Καζάκης

Ο κόσμος επιδοκίμασε με ενθουσιασμό επανειλημμένα τις προτάσεις που ακούστηκαν για τιμωρία όλων των δοσίλογων, υπεύθυνων για την σημερινή μας κατάντια, και για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με μοχλό την έξοδο από τα δεσμά του ΔΝΤ και της Ε.Ε. και την μη αναγνώριση – άρνηση πληρωμής του χρέους.
Το προσκλητήριο του ΕΠΑΜ για την ανατροπή της χρεοκρατίας συνεχίζεται καθημερινά με δράσεις και συγκεντρώσεις σε γειτονιές της Αθήνας και πόλεις της περιφέρειας με στόχο να διώξουμε τον φόβο από την κοινωνία και να μετατρέψουμε την λαϊκή οργή σε οργανωμένη ανυπακοή απέναντι στο σάπιο σημερινό κατεστημένο. Το προσκλητήριο απευθύνεται πρώτα και κύρια στον λαό αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή από του να ανοίξουμε μόνοι μας τον δρόμο για το μέλλον μέσα από έναν παλλαϊκό πατριωτικό αγώνα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ
01/10/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: